Bestellen Mandje
0 artikels |  
  Mandje Bestellen

  Stoere pakketten

  Stoere pakketten voor meisjes en jongens

  Stoere pakketten zijn speciaal voor meisjes en jongens die graag eens met hun handen bezig gaan. Daarom zit er in elk pakket een duidelijke beschrijving en materiaal om even te proberen. Gun jezelf dus de tijd om eerst  te lezen en foto’s te kijken. Dan kom je een beetje beslagen ten ijs en wordt het eindresultaat leuker en ook mooier.

  Je kunt lekker aan de slag en iets helemaal zelf maken: met je handen.

  En op deze manier kun je heel bijzondere cadeautjes maken.

  Elke week komen er nieuwe pakketten bij.

  Heb je zelf al een deel van de materialen? Dan kunnen we ook een deelpakket maken. Bijvoorbeeld alleen de beeldjes opsturen, of alleen de plankjes met beschrijving.

  En zodra Corona het weer toelaat gaan we kinderworkshops geven. In april doen we de workshops 'aan het werk met hout' en 'timmeren en zagen.' Wil je meedoen? Dat kan. Stuur een mail naar info@berbar.nl.

  We maken de paketten met liefde en plezier en met zoveel mogelijk Nederlands en recycled materiaal. Zo halen we bij diverse bedrijven het afvalhout op. Dat is heel fijn, en het betekent dta je pakket altijd uniek is.

  Bestel je pakket makkelijk via onze webshop, dan sturen wij het op. Wil je het pakket liever zelf ophalen in het centrum van Bennekom? Dat kan ook, mail dan je bestelling naar info@berbar.nl en je bespaart dan de verzendkosten.

  We wensen iedereen heel veel plezier met de pakketten.

   

  Sorteren volgens
  producten 1 tot 8 op 10 |

  Berbar Feestadres: Bakkerstraat tussen no 5 & 7: Grindpad in Bennekom

  Postadres: Veenderweg 12 - 6721WE Bennekom

  Tel.: 085 - 888 9116
  info@berbar.nl

  Back to Top