Eten

BLIJF JE GEZELLIG ETEN?

Wil je bij je feestje ook blijven eten, dan kan dat natuurlijk ook. We vragen de jarige van te voren te kiezen uit onze menu's. Wij zorgen dan dat jullie heerlijk kunnen smullen.

Berbar - Bennekom - Eten

Menu 1: SPAGHETTI BOLOGNESE.

Een heerlijke spaghetti met een tomatensaus om kunstig om je vork te draaien of gewoon te slurpen. Geserveerd met Italiaanse gehakt balletjes en een verse salade. Als toetje een lekker ijsje.
Kosten: € 6,50 per persoon

 

 

 

 

 

Berbar - Bennekom - Eten

Menu 2: FRITES-FEEST.

Frites zoals je het altijd al hebt willen eten: zoveel als je op kunt, niet op je bord maar gewoon op de tafel. Geen mes en vork maar met z'n allen fijn smullen met je vingers. Frietjes met en zonder mayonaise en voor iedereen lekkere gehakt balletjes en knakjes. Voor wie nog niet helemaal vol zit is er een ijsje tot besluit.
Kosten: € 6,50 per persoon.

 

 

 

Berbar - Bennekom - Eten

Menu 3: PIZZA FESTIJN

Grote pizza's met een heel dunne bodem in allerlei verschillende smaken. Alle pizza's in blokjes gesneden zodat je zelf van elke pizza kunt proeven en kunt kiezen wat je het lekkerst vindt. Natuurlijk hoort ook bij dit menu een ijsje.
Kosten: € 6,50 per persoon..

 

 

 

 

Berbar - Bennekom - Eten

Menu 4: TOSTI-TOER

Keuze uit maar liefst 8 verschillende tosti's: hartig of juist lekker zoet. Je kiest gewoon de aller lekkerste uit. Maar je kunt ze ook gewoon allemaal proeven. Ook hier: een lekker ijsje als toetje.
Kosten: € 6,50 per persoon.
Bij alle menu's natuurlijk een lekker glas limonade

Locatie

Berbar Feestadres: Bakkerstraat tussen no 5 & 7: Grindpad in Bennekom

Postadres: Veenderweg 12 - 6721WE Bennekom

Tel.: 085 - 888 9116
info@berbar.nl

Back to Top