Kinderfeestjes

Berbar - Bennekom - Kinderfeestjes

Een Berbar kinderfeest bij ons gevierd, is altijd een heel bijzonder feest. Het wordt een DOE-feest.
Je gaat met een groep van minimaal 7 kinderen, onder deskundige begeleiding, zo'n 2 uur aan de slag
om iets te maken.
Wij willen graag dat de jarige van te voren kiest wat hij/zij wil gaan doen. Je kunt kiezen uit meer dan 25 verschillende feesten. Wij zorgen dat alles klaar staat als jullie komen. Je kunt dan direct aan de slag.
Natuurlijk gaan we halverwege het feest ook iets lekkers snoepen en drinken, dat hoort zo bij een feest. Daarom bakken wij zelf heerlijke mini cupcakes en mini donuts. Die ga je zelf versieren met lekkers en dan: smullen maar.
En de jarige wordt natuurlijk toegezongen op de troon.


Het is de bedoeling dat, alles wat je maakt, af mee naar huis gaat.
Je feest vieren bij Berbar kan iedere dag en ook 's avonds kan er gefeest worden.. Maak gewoon een afspraak en wij maken er een leuk feest van.
In onze lijst vind je bij een aantal feesten een leeftijd. Dit is om een klein beetje aan te geven hoe oud je moet zijn om iets motorisch te kunnen. Vind je het leuk om bij ons te eten, voor of na je feest dan kan dat natuurlijk ook. Je kiest uit een van onze menu's en wij zorgen voor de rest. Wij wensen je alvast heel veel plezier bij het kiezen van je feest.

De feestjes worden gegeven door Truus en Ben Berendts. Komen alletwee uit het onderwijs en willen graag kinderen laten genieten van het doen en het maken van mooie dingen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo.

 

EN OUDERS EN BEGELEIDERS BLIJVEN ER NATUURLIJK LEKKER BIJ: OM FOTO'S TE MAKEN EN TE GENIETEN VAN DE RODE WANGEN. WIJ ZORGEN VOOR EEN LEKKER KOPJE KOFFIE EN THEE.

 

Namens alle feestdames van Berbar:

Truus Berendts

Wil je een afspraak maken:
Bel 085 - 888 9116
Of mail: info@berbar.nl

Locatie

Berbar Feestadres: Bakkerstraat tussen no 5 & 7: Grindpad in Bennekom

Postadres: Veenderweg 12 - 6721WE Bennekom

Tel.: 085 - 888 9116
info@berbar.nl

Back to Top