Kindervermaak Evenement

Kinderen blij, gasten blij, u heeft geen kind aan uw kind.

Berbar verzorgt kindervermaak tijdens evenementen en feesten.

Het is een nachtmerrie voor de organisatie en de gasten van een evenement: kinderen die gillend door de feestzaal rennen, uitgerekend tijdens die ene belangrijke speech. Berbar biedt uitkomst met kindervermaak tijdens evenementen en feesten. Heerlijk spelende kinderen, die knutselen of luisteren naar een spannend verhaal, terwijl de ouders zorgeloos deelnemen aan het feest. Geen kinderen die aan uw broekspijp hangen en vragen wanneer ze naar huis gaan. Berbar zorgt voor een compleet programma, van theater tot knutselen en van luiers verschonen tot schminken. Zo hebben de ouders én de organisatie even geen omkijken naar de kids. De ideale oplossing dus voor uw feest of ander evenement, want zowel de ouders, de kinderen als de overige bezoekers gaan tevreden naar huis.

Zeg maar hoe u het hebben wilt.

Wij kunnen het kindervermaak bij evenementen verzorgen zoals u het wilt, rekening houdend met de leeftijd van de kinderen, het aantal, de locatie, noem maar op. Vooraf spreken we alles grondig door, zodat het op de dag van het feest op rolletjes verloopt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Berbar in petto heeft voor de kinderanimatie bij uw evenement, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het formulier op de website of telefonisch via nummer 085-8889116.

Locatie

Berbar Feestadres: Bakkerstraat tussen no 5 & 7: Grindpad in Bennekom

Postadres: Veenderweg 12 - 6721WE Bennekom

Tel.: 085 - 888 9116
info@berbar.nl

Back to Top