Workshops kinderen

Laat kinderen zelf een heus driegangendiner bereiden.

Leuke en leerzame workshops voor kinderen in Berbars Kinder-Kook-Restaurant.

Is uw kind een kleine keukenprins of –prinses? Berbar organiseert leuke workshops speciaal voor kinderen die van koken houden. In Berbars Kinder-Kook-Restaurant gaan de jonge koks (vanaf acht jaar) aan de slag om een driegangenmenu te bereiden voor zichzelf en hun ouders of begeleiders. Ook de bediening tijdens het diner wordt door de kinderen zelf gedaan. Er wordt gekookt met verse ingrediënten en spelenderwijs leren de kinderen van alles over het koken, de bediening en de ingrediënten. Natuurlijk krijgen ze vooraf en tussendoor een glaasje limonade met wat lekkers erbij.

Ook de ouders zullen zich wel vermaken.

Terwijl de kinderen druk in de weer zijn in de keuken kunnen hun ouders een mooie boswandeling maken of lekker even shoppen in Bennekom. Om 18.00 uur worden ze dan terug verwacht voor het diner: de feestelijke afsluiting van deze superleuke en leerzame kinderworkshop. Wat er precies gekookt gaat worden varieert: u vindt de menu’s elders op de website.

Het aantal plaatsen per workshop is beperkt, dus reserveren is noodzakelijk. Dat kan via het contactformulier op de website of telefonisch via nummer 085-8889116.

Locatie

Berbar Feestadres: Bakkerstraat tussen no 5 & 7: Grindpad in Bennekom

Postadres: Veenderweg 12 - 6721WE Bennekom

Tel.: 085 - 888 9116
info@berbar.nl

Back to Top