Workshops Volwassenen

Ook grote mensen moeten kunnen spelen.

Gezellige workshops voor volwassenen bij Berbar in Bennekom.

Volg met uw groep vanaf 7 personen een van de gezellige workshops voor volwassenen die bij Berbar worden aangeboden. Wij kunnen u hiervoor verwelkomen op de deel van onze boerderij in Bennekom, of we laden alles in en komen uw kant op. In een ongedwongen sfeer gaat u vervolgens aan de slag om bijvoorbeeld een mezenkast, een welkomstbord of een sfeerlicht van twee manden te maken. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer mogelijk is? Bezoek dan de desbetreffende pagina elders op deze site.

Eén activiteit willen we er toch even uitlichten: het vergulden van taaipoppen. Bij deze traditie uit omstreeks 1800, werden vlak voor Sinterklaas taaipoppen verguld met eetbare verf. Wij hebben de techniek (zoals receptuur en bijbehorende ingrediënten) hiervoor weten te achterhalen en ons eigen gemaakt, zodat wij het u allemaal haarfijn uit kunnen leggen. Het is een verrassend leuk werkje, dat tevens veel hilariteit oplevert, want er zijn immers mannetjes- en vrouwtjespoppen…

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

Natuurlijk zit u bij ons niet op een droogje te werken. U wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers erbij en ook tussendoor wordt u goed verzorgd. Indien gewenst kunnen de workshops voor volwassenen ook gecombineerd worden met een lunch, high tea of diner. Zelfs een ontbijt behoort tot de mogelijkheden!

Wilt u meer weten over deze gezellige activiteit, bekijk dan het aanbod op de website of stel uw vraag via het contactformulier. Natuurlijk kunt u Berbar ook bellen: 085-8889116.

Locatie

Berbar Feestadres: Bakkerstraat tussen no 5 & 7: Grindpad in Bennekom

Postadres: Veenderweg 12 - 6721WE Bennekom

Tel.: 085 - 888 9116
info@berbar.nl

Back to Top